T1 VALORANT izlaiž paziņojumu par jaunā trenera asistenta PUBG krāpšanās aizliegumu

publicēja 2026-07-24

Screengrab, izmantojot T1

T1 VALORANT treneru štābs šodien šodien izlaida paziņojumu par trenera asistenta Kodija “Stundera” Makleoda aizliegumu krāpties PUBG karjeras laikā.

"Mēs vēlējāmies, lai visi saprastu, ka esam un pilnībā pārzinām Kodija vēsturi, tostarp aizliegumu, ko viņš saņēma par to, ka viņa krāpniecības laikā PUBG karjeras laikā divos atsevišķos kontos bija uzstādīti krāpniecības gadījumi," sacīja T1 galvenais treneris Deivids Deniss.

Ziņojums no @daviddenisnd un @StunnerFPS. pic.twitter.com/Nz4HPhIlw0

— T1 (@ T1) 2021. gada 9. aprīlis

Aizlieguma laikā Stunner bija pazīstams kā "Exko", sacīja Magno "Pr0phie" Ramos, kurš pagājušajā naktī ievietoja PUBG esports komandas lēmumu par Stunner.

Doing mans darbs kā 1 no Valorant PUBG spēlētājiem, lai izplatītu izpratni par to, ka @ T1 uzņēma jaunu trenera palīgu @StunnerFPS, tas pats puisis, kuru PUBG izmeklēja un secināja, ka faktiski krāpšanās tagad ir mainījis viņa vārduno Exko līdz StunnerFPS ? domājat, ka jums tas būtu jāzina. pic.twitter.com/GpHF9XzoRC

— Pr0phie (@ pr0phie) 2021. gada 8. aprīlī

T1 8. aprīlī paziņoja, ka Stunner ir jaunais VALORANT komandas trenera palīgs, un atbildēs uz viņa paziņojumu iestājās haoss. .

Mēs priecājamies paziņot, ka @StunnerFPS ir mūsu Valorant komandas trenera palīgs! pic.twitter.com/eSSrbOOAy8

- T1 (@ T1) 2021. gada 8. aprīlis katrā spēlē maina savu vārdu un aizkustina savu skatuvi, "atbildē uz paziņojumu sacīja Zenith Esports PUBG spēlētājs Džeidens" Vegas "Džeimss.

"Jūs nevarat vienkārši krāpties PUBG un pēc tam mainīt savu vārdu, mans puisis," sacīja bijušais PUBG spēlētājs un pašreizējais Luminosity VALORANT spēlētājs Diondre "YaBoiDre" Bond.

Paziņojumā Stunner atzina vainu. "Tas uz visiem laikiem būs mana lielākā nožēla," sacīja Stunners. "Tas pārtrauca daudzas manas iespējas, un tas ir labi.Dienas beigās pati esmu vainīga, ka esmu daļa no šī incidenta. "

Deniss atkārtoja savu nostāju un teica, ka tic, ka Stunner ir mainījies.

Pārliecinieties, ka sekojiet mums vietnē YouTube, lai uzzinātu vairāk par esporta jaunumiem un analīzi.